Doe mee!

Wie bij Wonen Zuid huurt doet mee!


Bewoners weten zelf het beste wat er speelt en leeft in hun buurt. Daarom overleggen we regelmatig met onze huurders. Want werken aan goed wonen is iets wat we samen moeten doen.


Overlegtafels
Daarom hebben Wonen Zuid, HTM, St. Pietersrade en Op het Zuiden gewerkt aan een nieuwe manier van samenwerking en overleg. Hiervoor hebben we een model gemaakt dat uitgaat van 4 verschillende overlegtafels: 
1. bestuurlijk overleg, 
2. beleidsmatig overleg, 
3. wijk- en buurtgericht overleg,
4. individueel overleg.


Meedoen?
Je kunt op allerlei manieren meedoen en meedenken met Wonen Zuid en de huurdersorganisaties. In de vorm van traditioneel overleg. Of liever digitaal via bijvoorbeeld Facebook? Ook kun je zelf aangeven op welk niveau je betrokken wilt worden. Actief zijn in wijkgerichte activiteiten, meedenken in een bestuurlijke setting? Of digitaal een bijdrage leveren? Alles kan en mag. Want wie bij Wonen Zuid huurt doet meeā€¦!


Interesse? 
Stuur ons dan een mail via ikdoemeewonenzuidnl. Vermeld daarin in ieder geval je naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Weet je al op welke manier je mee wilt doen, geef dat dan alvast aan.


Filmpje
Zien hoe anderen zich inzetten voor buurt en wijk? Bekijk dan hier het filmpje dat Wonen Zuid samen met de huurdersverenigingen hierover heeft gemaakt.

Vraag stellen?

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden