Energiecoach

Energiecoach Mathy Jacobs helpt je op weg met energiebesparing en met duurzamer leven

Schrik jij ook steeds opnieuw van je energierekening en ben je nieuwsgierig naar hoe je zuiniger met energie kunt omgaan? Of wil je een steentje bijdragen aan een beter milieu en wil je duurzamer leven? Dan adviseren wij je eens een afspraak te maken met onze energiecoach, Mathy Jacobs. 

Samen kijken naar mogelijkheden
De energiecoach informeert onze klanten, ondersteunt en adviseert over allerlei zaken die te maken hebben met energiegebruik, duurzaamheid en de bespaarmogelijkheden.  De energiecoach heeft al veel klanten gesproken en tips en adviezen gegeven waarmee ze direct aan de slag zijn gegaan. En het loont! Ze hebben al flink bespaard op hun energielasten. Dus goed voor de portemonnee en voor het milieu. 

Ook jij kunt als huurder een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek bij jou thuis
De energiecoach kijkt dan samen met jou naar wat er mogelijk is om op een eenvoudige manier duurzamer te wonen en energie te besparen. Ook kan hij een bijeenkomst organiseren met jou, je buren of bewonersgroep zodat jullie samen aan de slag gaan.

Energiecoach Mathy Jacobs is bereikbaar op nummer 088 665 35 52 of via m.jacobswonen-zuidnl.  Volg hem ook op facebook voor meer tips en informatie (Mathy Jacobs Wonen Zuid) https://bit.ly/2qrP99q

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden