Klachten

Onze medewerkers doen hun best je goed te helpen. Toch kan het zo zijn dat je niet tevreden bent over de afhandeling van je verzoek of klacht. Zo’n situatie lossen we het liefst zo snel mogelijk op. Hier lees je wat te doen als je het niet eens bent met ons.

De afhandeling van een klacht gaat in verschillende stappen. We hebben ze voor u op een rij gezet.

 • 1

  Neem contact op

  Als je het niet eens bent met ons is het belangrijk dat je zo snel mogelijk contact opneemt met ons Serviceteam. Bel ons, mail ons, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis. Als je een klacht aan ons doorgeeft krijg je hiervan binnen enkele dagen een schriftelijke bevestiging. Daarna krijg je normaal gesproken binnen 14 dagen een reactie van ons. Hebben we meer tijd nodig, dan laten we je dat ook weten.

 • 2

  Samen een oplossing zoeken

  Komen jullie er samen niet uit? Neem dan contact op met de verantwoordelijk wijkregisseur van de afdeling Wonen. Maak een afspraak om je probleem en de oplossing die Wonen Zuid heeft voorgesteld met hem of haar te bespreken. Samen kunnen we dan kijken of we er alsnog uit kunnen komen en een op lossing kunnen vinden die voor beiden acceptabel is.
   

 • 3

   

   

  Klachtencommissie Wonen Zuid

  Ben je niet tevreden over de manier waarop wij je klacht opgelost hebben? Dan is er een geschil ontstaan. Je kunt dan de Klachtencommissie Wonen Zuid inschakelen.

   

Huurcommissie

Heb je een verschil van mening (geschil) met je verhuurder over de huurprijs, achterstallig onderhoud of de servicekosten? Dan kun je de Huurcommissie vragen hierover een uitspraak te doen.

Storingen, reparaties en overlast zijn geen klachten

Wil je meer weten over het doorgeven van een reparatieverzoek? Kijk dan bij storing en reparatie op onze website of ga naar het klantportaal. Wil je overlast doorgeven? Kijk dan bij overlast in de wijk op deze site.

Vraag stellen?

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden