01 september 2021leestijd: 2 min

25 september: Burendag

 

25 september is het weer Burendag: een dag waarop je gezellig samenkomt met de mensen uit jouw buurt en waarbij mensen iets goeds doen voor elkaar. Dit jaar is Burendag nog steeds iets anders dan anders vanwege het coronavirus. Dit doet echter niks af aan het feit dat goede buren ontzettend belangrijk zijn. Zeker in deze tijd. Daarom zijn wij de ‘Beste Buur’ actie gestart. Ben jij huurder van Wonen Zuid en heb jij een geweldige buurman en/of buurvrouw? Heeft hij of zij de afgelopen periode extra voor je klaargestaan? Meld hem of haar dan aan en maak kans op heerlijke gebakjes die jullie op Burendag kunnen delen. 

Wat moet je doen? 
Ga hier naar onze Facebook pagina en plaats een reactie onder het bericht over de Beste Buur. Heb je geen Facebook en wil je toch je buurman of buurvrouw nomineren? Stuur dan een e-mail naar communicatie@wonen-zuid.nl.

Wie verdient de titel, en waarom?
Geef in je bericht aan wie je nomineert als Beste Buur en waarom diegene die titel verdient. Aanmelden kan tot en met zondag 19 september. Op deze actie zijn onze 'voorwaarden voor verloting' van toepassing. Deze actie geldt alleen voor huurders van Wonen Zuid.