02 augustus 2022leestijd: 2 min

Beste Buur actie 2022

 

“Beter een goede buur dan een verre vriend.”

In dit oud Hollands spreekwoord zit nog steeds een kern van waarheid. Want een goede buur kan je vaak meer en beter helpen dan een verre vriend. Een buur is nu eenmaal dichterbij, is vaak meer betrokken bij je dagelijkse leven en krijgt daar meer van mee. 
Hoog tijd dus om jouw Beste Buur in het zonnetje te zetten! 


‘Beste Buur’ actie
24 september is het weer nationale Burendag; een dag waarop je gezellig samenkomt met de mensen uit jouw buurt en waarbij mensen iets goeds doen voor elkaar. Bovendien organiseren wij op deze dag opnieuw de 'Beste Buur' actie. Ben jij huurder van Wonen Zuid en heb jij een geweldige buurman en/of buurvrouw? Heeft hij of zij de afgelopen periode extra voor je klaargestaan? Meld hem of haar dan aan en maak kans op een heerlijke taart die jullie samen kunnen eten.  

Wat moet je doen? 
Ga hier naar onze Facebook pagina en plaats een reactie onder het bericht over de Beste Buur. Heb je geen Facebook en wil je toch je buurman of buurvrouw nomineren? Stuur dan een e-mail naar communicatie@wonen-zuid.nl.

Wie verdient de titel, en waarom?
Geef in je bericht aan wie je nomineert als Beste Buur en waarom diegene die titel verdient. Aanmelden kan tot en met zondag 18 september.  
Op deze actie zijn onze 'voorwaarden voor verloting' van toepassing. Deze actie geldt alleen voor huurders van Wonen Zuid.