06 januari 2024leestijd: 2 min

Open Huis Achter de Graef, in Wessem

 

Op zaterdag 13 januari, tussen 11.00 en 13.00 uur, houden wij een Open Huis in ons nieuwbouwproject Achter de Graef in Wessem. 

Op een unieke plek wonen voor senioren 
Op een unieke locatie, dicht bij de Maas, hebben wij 12 levensloopbestendige woningen gebouwd. Deze zijn speciaal geschikt en met voorrang bestemd voor senioren die een volgende stap in hun carrière willen zetten. 
De woningen zijn ruim, en hebben naast de woonkamer en keuken ook een slaapkamer en de badkamer op de begane grond. OP de eerste verdieping ligt nog een tweede slaapkamer. Alle woningen hebben een tuin en een parkeerplaats. 
Wat de woningen extra bijzonder maakt is de architectuur, die recht doet aan de oorspronkelijke pittoreske woningen. 

Kijkmoment met extra informatie
Op zaterdag 13 januari krijgt u de gelegenheid om de woningen zelf te bekijken. Maar er is meer. Wij bieden de bezoekers ook de mogelijkheid om hun wensen kenbaar te maken om in de toekomst passend te kunnen wonen. Een mooie kans om mee te denken over de invulling van wonen en zorg in de gemeente Maasgouw! Daarnaast geven medewerkers van Proteion en Wonen Zuid u informatie over de laatste ontwikkelingen in de zorg, het woningaanbod, en het inschrijven bij woningzoekendenplatform Thuis in Limburg. 
Wij spreken elkaar graag tijdens het Open Huis, onder het genot van een kop koffie met iets lekkers.

Hier leest u meer informatie over wonen in Achter de Graef in Wessem