28 januari 2021leestijd: 2 min

Welkom op onze nieuwe website

 

Beste bezoeker, vol trots presenteren wij je onze nieuwe website. 

Voordat je deze gaat bekijken vertellen we je graag over een paar belangrijke onderdelen. Je zult zien dat je heel gemakkelijk ons woningaanbod per wijk en buurt kunt bekijken en dat je ook veel zaken 24/7 zelf kunt regelen. Wel zo makkelijk.

Zoek je een woning in jouw favoriete straat, wijk of dorp?
Dat kan! Neem eens een kijkje op de homepagina onder de knop 'onze woningen'. Wil je reageren op een woning? Dan switch je heel eenvoudig naar de website van Thuis in Limburg en ook weer terug. Ben je juist benieuwd wat er in een bepaalde wijk te beleven is? Een paar wijkbewoners vertellen je er graag iets over op de wijkpagina's. 

Reparatieverzoeken doorgeven kan 24/7 
Dus is het net vijf uur geweest en gaat je achterdeur niet meer van het slot? Geef het dan even door via de knop reparatieverzoek op de homepage. Dan pakken wij het zo snel mogelijk op. 

Je kunt heel veel zelf regelen 
Wil je de huur opzeggen, doorgeven dat je gaat samenwonen of heb je een vraag over zonnepanelen? Neem dan een kijkje onder de knop‘Zelf regelen’. Hier vind je heel veel informatie over zaken die je zelf kunt regelen. Heb je hier hulp bij nodig? Dan kun je met ons chatten of je vraag digitaal stellen aan onze klantenservice. 

We geven tips over alles wat met wonen te maken heeft
Bijvoorbeeld over brandveiligheid, energiezuinig wonen, inbraakpreventie of betaalbaar wonen. 

Wat vind je ervan?
We zijn heel benieuwd wat je van onze website vindt. Laat van je horen! Dat vinden we fijn.