Onze missie en visie

Onze organisatie
Al meer dan 100 jaar bouwen en beheren wij sociale huurwoningen. We kennen de kneepjes van het vak, hebben een groot netwerk en beheren zo’n 14.000 woningen. Als je bij ons aan de bel trekt voor een woning, denken we graag met je mee. Want bouwen aan jouw woontoekomst is wat we het liefste doen. We luisteren goed, we werken samen, we creëren kansen en we helpen jou die te benutten.

Onze missie
‘Wij helpen mensen te wonen zoals zij wensen, met de mogelijkheden die ze hebben’. Wij zijn er voor alle mensen, maar hebben speciale aandacht voor mensen die ons nodig hebben om goed te kunnen wonen. Dat kunnen mensen zijn die niet veel geld te besteden hebben of mensen die om wat voor reden dan ook wel wat extra hulp kunnen gebruiken.

Onze visie
Leefbare wijken ontstaan niet vanzelf. Met onze maatschappelijke partners zijn we constant in gesprek om de beste randvoorwaarden te scheppen. Jij, als bewoner, doet met je buurtgenoten de rest. Wij worden graag verrast door ideeën van onze huurders en kopers. En als het kan helpen we graag een handje mee. Zo is samen werken, samen wonen. Daarbij houden we rekening met de wensen van onze huurders. Dat kunnen we echter niet alleen. We doen het samen. Met gemeenten, met partners op het gebied van zorg en welzijn en natuurlijk ook onze huurders.

Ons werkgebied
Onze woningen zijn verdeeld over 10 gemeenten in zowel Midden- als Zuid-Limburg. In Midden-Limburg vind je onze woningen in de gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert en Roermond. In Zuid-Limburg bevinden onze woningen zich in de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Sittard-Geleen en Beekdaelen en Valkenburg aan de Geul.