Solliciteren

Je hebt bij ons gesolliciteerd. En dan? Hieronder lees je daar alles over. 

 1. Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en met aandacht

  In de vacature staan de data waarop we de gesprekken voeren. We laten je minimaal 5 dagen van te voren weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Zo niet, dan krijg je daarvan ook bericht. Kom je op dit moment niet in aanmerking voor de functie of staat de juiste vacature er nu niet tussen? Houd dan vooral onze vacaturepagina in de gaten. 

 2. Wij bellen je om een kennismakingsgesprek te plannen

  Dit gesprek vindt plaats op de eerste van de twee data die in de vacature staan. Je krijgt nog een bevestiging van ons hiervan.  

 3. Onze kennismaking

  Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Natuurlijk bespreken we je CV en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Maar in dit gesprek willen we vooral de verwachtingen van beide kanten duidelijk krijgen. Is dit de functie die jij zoekt? En past dat bij wat wij nodig hebben?

 4. Een verdiepend gesprek

  Heb je ons positief verrast? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. Daarin hebben we het vooral over jou als persoon en wij als organisatie. Passen wij bij elkaar? Wat hebben wij nodig van elkaar? Vraag ons gerust het hemd van het lijf! Dat doen we ook bij jou…

  Soms hebben we na het tweede gesprek meer informatie nodig om een goede beslissing te kunnen nemen. We vragen je dan om een assessment te maken. Een extern bureau doet dit voor ons. Zij koppelen de uitkomsten naar jou terug. 

 5. Wij zien het zitten!

  Vaak zijn twee gesprekken voor ons voldoende om een goed beeld te krijgen. Zijn onze beelden van beide kanten positief? Dan doen wij je graag een aanbod voor een passend salaris tijdens een gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Graag met een handtekening van ons allebei als resultaat. Welkom bij Wonen Zuid!