Ik wil mensen een woning verhuren waarin ze gelukkig worden

Testimonial

“Het verhuren van een woning is meer dan ‘we hebben een lege woning en daar moet iemand in’. We streven ernaar om iemand een woning te verhuren waar hij/zij gelukkig kan worden met familie, vrienden of alleen want dat kan natuurlijk ook. Een echt thuis.

Ik vind het bezichtigen van een woning samen met een huurder eigenlijk het leukste omdat je dan ook direct de eerste reactie van diegene kan zien. Vaak gebeurt het ook dat als je rondloopt in een complex, wijk of buurt mensen naar je toekomen en vragen: kom eens even binnen kijken wat ik ervan gemaakt heb. Ze zijn dan echt trots. Heel mooi om te zien. 

Het moment dat mensen bij ons een huurcontract tekenen is voor hen een bijzonder moment: ze gaan verhuizen. De een gaat samenwonen, de ander gaat naar een gezinswoning omdat er een kleine op komst is, maar er zijn ook mensen die na veertig of vijftig jaar hun woning gaan verlaten. Dat je een klein onderdeel mag uitmaken van deze momenten vind ik het mooie aan mijn baan.  

Ik voelde me vanaf moment één welkom bij Wonen Zuid. En dat gevoel is nooit weg gegaan. Er werken hele leuke mensen dwars door de organisatie heen. Zowel mijn directe collega’s als collega’s van andere afdelingen. Ik denk dat het de kracht van Wonen Zuid is. Hoe collega’s voor elkaar opkomen en met elkaar omgaan. 

Wonen Zuid biedt de mogelijkheden om werk en privé te combineren. Niet alleen omdat ik de ruimte krijg maar ook op financieel gebied natuurlijk. Dat mag ook gezegd worden.”
 

Bram van Gasteren - verhuurmedewerker