Zelf inhoud en vorm geven aan je werk

Testimonial

"Voordat ik bij Wonen Zuid kwam werken, werkte ik bij een klein bedrijf. Toen dacht ik wel eens: bij een woningcorporatie werken, dat lijkt me op een later moment in mijn carrière wel wat. Dat moment kwam eerder dan gepland maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. 

Het leuke aan mijn werk is dat het heel afwisselend is. Ik ben betrokken bij renovatieprojecten, doe conditiemetingen maar hou me bijvoorbeeld ook bezig met warmtenetten en laadpunten voor scootmobielen en elektrische auto’s. Het mooie is dat je werkt vanuit een team maar dat je zelf inhoud en vorm kunt geven aan de projecten waar je mee bezig bent. 

In mijn werk heb ik natuurlijk ook contact met onze huurders. Dat maakt het afwisselend en leuk. Natuurlijk heb je ook wel eens minder leuke gesprekken, maar dat hoort erbij. 

Wonen Zuid is een fijne werkgever. Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om je eigen werk in te richten. Daarnaast biedt Wonen Zuid je alle kansen om je verder te ontwikkelen."

Wouter Ramakers - technisch beheerder planmatig onderhoud