26 september: Burendag

Publicatiedatum: 02-09-2020

 

26 september is het weer Burendag: een dag waarop je gezellig samenkomt met de mensen uit jouw buurt en waarbij mensen iets goeds doen voor elkaar. Dit jaar is Burendag wel iets anders dan anders; het is nog steeds belangrijk dat mensen voldoende afstand tot elkaar houden. Dus ook bij de activiteiten die georganiseerd worden. Dit doet echter niks af aan het feit dat goede buren ontzettend belangrijk zijn. Zeker in deze tijd. Daarom zijn wij de ‘Beste Buur’ actie gestart. Ben jij huurder van Wonen Zuid en heb jij een geweldige buurman en/of buurvrouw? Heeft hij of zij de afgelopen periode extra voor je klaargestaan? Meld hem of haar dan aan en maak kans op heerlijke gebakjes die jullie op gepaste afstand kunnen delen. 

Wat moet je doen? 
Ga naar onze Facebook pagina en plaats een reactie onder het bericht over de Beste Buur. Heb je geen Facebook en wil je toch je buurman of buurvrouw nomineren? Stuur dan een e-mail naar communicatie@wonen-zuid.nl.

Wie verdient de titel, en waarom?
Geef in je bericht aan wie je nomineert als Beste Buur en waarom diegene die titel verdient. Aanmelden kan tot en met zondag 20 september. Op woensdag 23 september maken we de prijswinnaars bekend. Op deze actie zijn onze 'voorwaarden voor verloting' van toepassing. Deze actie geldt alleen voor huurders van Wonen Zuid. 
 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden