Renovatie-informatiefilm Marcellus- en Tacitusstraat, Heerlen

Publicatiedatum: 08-08-2019

Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren. Zeker als het om de renovatie van hun woning gaat. Hiervoor zetten we verschillende middelen in variërend van een huisbezoek tot een brochure. Sinds kort hebben we echter een nieuw middel om onze huurders te informeren over renovatiewerkzaamheden: film. De bewoners van de Marcellus- en Tacitusstraat in Heerlen hebben de première.

Onze klanten worden uitgebreid geïnformeerd over de werkzaamheden 
De renovatiewerkzaamheden vinden niet alleen buiten maar ook in de woningen plaats. Het is een intensief traject. Vandaar dat we de bewoners van a tot z willen meenemen. Zo hebben we een complete renovatiebrochure gemaakt en zijn gestart met individuele huiskamer gesprekken. Maar om bewoners een totaalbeeld te geven hebben we een informatiefilmpje laten maken. Zo laten we bijvoorbeeld zien wat allemaal bij een keukenrenovatie komt kijken. Dan weten de bewoners al waar ze rekening mee moeten houden. 

Wij willen het wooncomfort, de veiligheid en het energieverbruik van de woningen verbeteren
Daarom hebben we gekozen voor een uitgebreid pakket van duurzaamheidsmaatregelen. Uiteindelijk levert dit een financieel voordeel op voor onze klanten.

Heeft u vragen over de renovatie van deze flats?
Bel ons dan gerust op 088 66 53 653.

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden