“Voor mij is dit geen huis maar een kasteel”

Publicatiedatum: 07-05-2019

Dolblij was mevrouw Almalouhi toen ze hoorde dat ze een woon-werkwoning aan de Lunastraat in Roermond kon gaan huren. “Omdat ik er vroeg bij was, kon ik zelf nog de indeling van de keuken en badkamer bepalen.” Eind november kreeg ze de sleutel en na een maandje klussen trok ze er samen met haar twee kinderen in. “Het is echt een paleisje geworden.”

Ideaal: wonen en werken op één plek
“Ik ben nagelstyliste van beroep. Hiervoor huurde ik een ruimte bij Dennemarken. Maar door een verandering in mijn thuissituatie werd het voor mij steeds moelijker om rond te komen. Nu huur ik een woon- en werkruimte in één. Ideaal: ik hoef geen oppas te regelen als ik moet werken en ik kan mijn klanten veel flexibeler plannen. Doordat de woning twee aparte ingangen heeft zijn werk en privé helemaal gescheiden. Klanten hoeven niet door of langs privé ruimtes en de kinderen kunnen gewoon hun gang gaan als ik aan het werk ben. ”

Een fijne wijk
“Ik wilde heel graag in de wijk blijven wonen. Het winkelcentrum, de huisarts, de school van de kinderen alles is dichtbij. Ik vind het belangrijk dat de kinderen in een rustige omgeving kunnen opgroeien en dat kan hier uitstekend. Doordat de hele woning compleet gerenoveerd is, voelt het bovendien alsof we in een nieuwbouw woning wonen.”

Allemaal ondernemers
Mevrouw Almalouhi vindt het ook een voordeel dat ze nu in een blok met allemaal ondernemers woont. We helpen elkaar en kunnen gebruik maken van elkaars netwerk. Ik ben nog iedere dag blij dat ik de stap gezet heb. Ik kan het iedere zelfstandige ondernemer aanraden!”

Interesse? 
Heeft u net als mevrouw Almalouhi interesse in een woon-werkwoning of wilt u graag meer informatie hierover? Neemt u dan contact op met Philo Weekers via p.weekers@wonen-zuid.nl of via 088 665 36 53. Eén van de voorwaarden om voor een woon-werkwoning in aanmerking te komen, is dat u staat ingeschreven bij de kamer van koophandel. 
 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden