AREA M, een vernieuwend project...powered by Wonen Zuid

In juli is een bijzonder project van start gegaan. AREA M…een initiatief van Wonen Zuid, maar wel een initiatief met een totaal andere insteek.

Waar het om gaat
Er zijn nieuwbouw plannen voor het voormalige Campina terrein, dicht bij het centrum van Roermond. Op zich niet zo bijzonder. Maar wat wél bijzonder is, is dat belangstellenden vooraf de kans krijgen hun stempel te drukken op die nieuwbouw. Wat zijn hun ideeën? Hoe willen ze wonen? Laagbouw? Woonwerkwoningen? Een plek voor jonge creatievelingen? Koop? AREA M geeft mensen de gelegenheid om mee te denken, om richting te geven en om te kiezen! En dus uiteindelijk mee te ontwikkelen, zonder verdere verplichtingen!

Hoe doet AREA M dat?
AREA M, powered by Wonen Zuid, heeft een eigen website en is vertegenwoordigd op de social media kanalen facebook, instagrampinterest en twitter. Via de website kunnen belangstellenden aangeven hoe ze willen wonen. En dat is niet alles… er worden bijeenkomsten georganiseerd voor de volgers of vrienden van het project en andere belangstellenden. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen mensen aangeven wat ze van de locatie vinden, wat hun woonwensen zijn op de locatie, wat ze van deze aanpak vinden. Kortom: ze kunnen met ons meedenken en wij luisteren! 

En er is meer: Ook jonge, creatieve ondernemers worden bij het project betrokken en bevraagd of zij iets nodig hebben. Wat AREA M hun zou kunnen bieden. En dat alles in een informele, inspirerende omgeving en sfeer.
Daarnaast is AREA M waar de doelgroep is…een café, een festival, of een eetgelegenheid.


Geïnspireerd door AREA M?
Nieuwsgierig geworden naar AREA M? Volg ons! Denk met ons mee en laat je horen! Ideeën zijn welkom! Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@area-mroermond.nl, via de website of via facebook.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden