Nieuwbouw 6 eengezinswoningen en 15 appartementen, Haelen

Nieuw in Haelen: nieuwbouwappartementen met lift en gezinswoningen

Franciscus Quartier

De voormalige Franciscusschool op de hoek van de Bernhardstraat en Irenestraat is inmiddels geruime tijd geleden gesloopt. Op deze locatie, op loopafstand van alle voorzieningen, worden 6 gezinswoningen en 15 appartementen gebouwd. Het nieuwbouwproject heeft de naam “Franciscus Quartier” gekregen en is ontwikkeld door Herontwikkeling Haelen-Horn B.V.

Samenwerkingsverband

Herontwikkeling Haelen-Horn B.V. is een samenwerkingsverband tussen Wonen Zuid en Bouwontwikkeling Jongen BV. Zij zijn geen onbekenden in het groene Leudalgebied. De komende jaren zullen ze nog meerdere projecten gaan realiseren, onder andere in Horn.

Inspelen op de behoefte vanuit de markt

Het project komt tegemoet in de behoefte aan huurwoningen in de kern van Haelen. Wonen Zuid geeft hier graag invulling aan. In maart 2017 is de bouw gestart.

3 riante appartementen

Op de hoek van de Bernhardstraat komt een modern appartementencomplex dat uit twee gedeelten bestaat. In het rechter gedeelte komen 3 extra ruim opgezette en fraaie appartementen met een gemiddelde woonoppervlakte van circa 115 m². Naast een zeer royaal opgezette woonkamer-keuken met balkon of terras beschikken deze appartementen onder andere over drie slaapkamers, een aparte toiletruimte, badkamer en inpandige berging. Het appartement op de begane grond heeft zelfs een aparte garderobekamer.

9 comfortabele appartementen

De 9 appartementen in het linkergedeelte zijn divers qua indeling en de oppervlaktes variëren van circa 81 tot 95 m². Kortom, er is voor iedere gegadigde een appartement naar wens. Deze appartementen beschikken over een gezellige woonkamer-keuken met balkon, twee slaapkamers, aparte toiletruimte, badkamer en inpandige berging.

3 startersappartementen

Deze drie appartementen van circa 70 m² hebben een woonkamer met geïntegreerde keuken, twee slaapkamers, berging, aparte toiletruimte en een badkamer.

In het souterrain bevinden zich de bergingen voor alle 15 appartementen en behalve een eigen parkeerplaats voor iedereen is er ook een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. Op het binnenterrein van het complex zal de aan te leggen groenaanplant voor de nodige sfeer en ontspanning gaan zorgen en natuurlijk is het Leudal op fietsafstand vlakbij!

6 gezinswoningen

De 6 gezinswoningen liggen aan de Irenestraat en maken onderdeel uit van het totale project. De woningen hebben een ruime woonkamer met geïntegreerde keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder. In de achtertuin bevindt zich de buitenberging. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats op het eigen terrein.

Interesse

De huurprijzen van de appartementen en woningen variëren van € 586,68 tot € 675,-. Heeft u interesse in één van de appartementen of woningen uit dit bijzondere project? Reageer dan op de woningadvertenties op deze site.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden