Vacature medewerker bedrijfsbureau

Goed wonen begint met een fijne, veilige woning. Daarbij is het belangrijk om alle gegevens daarvan goed in kaart te hebben: wat is de stand van zaken van onze woningen, wanneer is groot onderhoud nodig, hoe scoort de woning op duurzaamheid? Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste, betrokken en gedreven collega die ons bedrijfsbureau komt versterken in de functie van


Medewerker bedrijfsbureau (32 uur per week)


Doel van de functie
Als medewerker bedrijfsbureau zorg je ervoor dat alle technische en financiële gegevens over planmatig, dagelijks en contractonderhoud geregistreerd worden. Daarmee zijn die gegevens beschikbaar voor rapportages en voor de voorbereiding en de begroting van onderhoudsprojecten. Ook zorg je ervoor dat de woningcartotheek actueel is, zodat die input voor bijvoorbeeld onze strategische vastgoedsturing en het woningwaarderingssysteem kan bieden. Daarnaast zorg jij voor de (financiële en administratieve) afhandeling van processen rond onderhoudscontracten, Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV’s) en WMO-aanvragen. Kortom: jij zorgt ervoor dat onze gegevens een goed, actueel en betrouwbaar beeld geven van de praktijk, en je ondersteunt in de processen die daarvoor nodig zijn.  

Wie zoeken we?
Een afgeronde technische of bouwkundige opleiding (minimaal op mbo-niveau) is voor deze functie een vereiste. Een paar jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
Je bent bekend met de relevante software. Wij werken met Empire als primair systeem, maar je ervaring kun je ook met een ander systeem hebben opgedaan. 

  • Je bent doel- en resultaatgericht, je weet wat de toegevoegde waarde van goede informatie is en wat dat van jou vraagt. Je bent nauwkeurig in de gegevensverwerking, jouw informatie is betrouwbaar.
  • Je bent servicegericht en flexibel. Je kunt schakelen tussen urgente en minder urgente zaken.
  • Je bent een enthousiaste teamplayer. Je voelt je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel. Je deelt dus relevante informatie en kennis met anderen, houdt rekening met de gevolgen van je doen en laten op het werk van je collega’s. Je neemt het initiatief om jouw bijdrage te leveren aan teamprestaties en biedt ondersteuning als dat nodig is. Zo lever je bijvoorbeeld een bijdrage aan het bespreken van de voortgang en het beoordelen van contractpartijen.
  • Je zoekt actief naar mogelijkheden om jouw werk en bestaande processen te kunnen verbeteren, te stroomlijnen en efficiënter te maken. Hoe kun je het bedrijfsbureau op een hoger plan brengen?  

Wij hebben een kantoor in Roermond en een in Heerlen, en werken daar waar het werk ons brengt. Je bent dus flexibel wat je werkplek betreft.

De functie is ingeschaald in schaal G, CAO Woondiensten. Meer informatie is te vinden in het functieprofiel. Heb je verder nog vragen over de functie? Dan kun je daarvoor terecht bij Ton Paffen (telefoonnummer 06 51 35 01 62).

Solliciteren?
Voldoe jij aan onze verwachtingen en heb jij interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie, inclusief een actueel CV, voor  27 augustus  per mail naar Pascal Lemmens (p.lemmens@wonen-zuid.nl). Vermeld in de onderwerpregel “Sollicitatie medewerker bedrijfsbureau”.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden