Vacature medewerker documentaire informatievoorziening

Omdat een van onze collega’s geruime tijd ziek is, zijn wij op zoek naar een medewerker die ons team I&A tot 31 december 2019 komt versterken in de functie van

Medewerker documentaire informatievoorziening (20 uur per week)

Wat verwachten wij van de functie?
Als medewerker documentaire informatievoorziening (DIV) zorg jij ervoor dat de inkomende en uitgaande post op de goede plek terecht komt, zowel fysiek als digitaal. Omdat dit vooral digitaal gebeurt, zorg jij ervoor dat alles goed gearchiveerd wordt, zodat dossiers compleet zijn en je collega’s weten waar ze iets kunnen vinden.  Je zorgt ervoor dat onze collega’s zich daarin op een perfecte manier ondersteund en geholpen voelen. 

Wie zoeken we?
Een afgeronde opleiding op mbo-3/4-niveau is een vereiste. Ervaring in het werken met documentaire informatievoorziening is geen vereiste maar wel handig. Affiniteit met ICT-toepassingen is wel noodzakelijk. Ook beschik je over de volgende competenties:

  • Je bent handig, overziet snel wat nodig is en van jou gevraagd wordt. Je bent resultaat- en oplossingsgericht. Gezond verstand vinden wij waardevoller dan veel ervaring in het taakgebied. 
  • Je kunt je werkzaamheden goed organiseren en plannen, uiteraard in overleg met je collega’s.
  • Je voelt je samen met je collega’s van het team verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel. Je vindt het dus vanzelfsprekend om relevante informatie en kennis met anderen te delen, en houdt rekening met de gevolgen van je doen en laten op het werk van anderen.
  • Je bent servicegericht en vindt het vanzelfsprekend om je collega’s te ondersteunen als dat nodig is. ICT-toepassingen zijn daarbij voor jou waardevolle instrumenten. En jij bent daar handig in.
  • Je zoekt actief naar nieuwe mogelijkheden om de uitvoering van je werk te kunnen verbeteren.

Wij hebben een kantoor in Roermond en een in Heerlen, en werken in principe daar waar het werk ons brengt. Je bent dus flexibel wat je werkplek betreft, maar het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt in ons kantoor in Roermond, simpelweg omdat daar onze scanapparatuur aanwezig is. 

De vacature is parttime (20 uur per week, 0,55 fte) en geldt voor de periode tot 31 december. Verlenging van het dienstverband is niet van toepassing.
De functie in ingeschaald in schaal D conform CAO Woondiensten.

Vragen?
De formele functieomschrijving vind je hier. Heb je verder nog vragen over de functie? Dan kun je daarvoor terecht bij Albert van Heugten (manager Informatievoorziening en Automatisering, via telefoonnummer 06 51 34 99 88).

Solliciteren?
Omdat het om een tijdelijk dienstverband gaat: misschien een mooie mogelijkheid om (nieuwe) ervaring op te doen? Goed voor je CV! Voldoe jij aan onze verwachtingen en heb jij interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie inclusief een actueel CV uiterlijk 20 juni per mail naar Pascal Lemmens, manager HRM & Facilitair (p.lemmens@wonen-zuid.nl) . Vermeld in de onderwerpregel: “Sollicitatie medewerker DIV”.

Wij gaan zorgvuldig om met gegevens
Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en gebruiken die alleen voor de werving in het kader van deze vacature. Na de invulling van de vacature vernietigen wij jouw sollicitatie, inclusief alle gegevens, behalve als jij expliciet hebt aangegeven dat wij jouw CV in portefeuille mogen houden. 

Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of andere personeelsdiensten aan te bieden. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden