Vacature senior medewerker begroting en verslaglegging

Als maatschappelijk ondernemer willen wij ons naar buiten toe goed kunnen verantwoorden
Wij zijn dan ook op zoek naar een medewerker die onze organisatie fulltime komt versterken in de functie van

Senior medewerker begroting & verslaglegging (36 uur per week)


Wat verwachten wij van jou?
Als senior medewerker begroting & verslaglegging ben jij een van de kartrekkers voor het opstellen van onze financiële verantwoordingsstukken, zoals de jaarrekening en de (meerjaren)begroting, inclusief de daarbij behorende toelichting en analyses. Jij zorgt ervoor dat wij – zowel in- als extern - inzicht kunnen geven in onze financiële positie en processen. Daarmee laten wij zien dat wij een betrouwbare partner zijn. Daarnaast denk je mee over verbetering van de kwaliteit van ons financieel beleid, uiteraard binnen de daarvoor geldende richtlijnen. Je weet die verbeteringen te vertalen in voorstellen voor beleid, interne processen en procedures.

Wie zoeken we?

  • Je voelt je verantwoordelijk voor jouw taakgebied. 
  • Je bent resultaatgericht. Je weet je doelen te vertalen naar een efficiënte organisatie en planning. In een goede balans tussen zelfstandigheid en overleg met je collega’s. 
  • Je bent zorgvuldig en nauwkeurig in de monitoring en de uitvoering, met respect voor ieders eigenheid en zonder je te verliezen in details. Je houdt een helicopterview;
  • Je bent flexibel, je kunt schakelen tussen de belangen van verschillende partijen – zowel in- als extern - zonder hierbij onze eigen doelstellingen uit het oog te verliezen;
  • Je bent een enthousiaste en stevige teamplayer. Je bent communicatief sterk en weet standpunten goed te verwoorden, zowel op papier als tijdens een gesprek of presentatie. Je kunt collega’s meenemen in mogelijke oplossingen. Je weet informatie of keuzes op een heldere, inspirerende en representatieve manier over te brengen;
  • Je zoekt actief naar nieuwe mogelijkheden om de uitvoering van jouw werk te kunnen verbeteren;
  • Je voelt je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel. Je deelt dus relevante informatie en kennis met anderen, houdt rekening met de gevolgen van je doen en laten op het werk van anderen.
  • Je hebt de antennes om een relevant netwerk met externen op te bouwen en te onderhouden. 

Een afgeronde opleiding op minimaal hbo+ niveau is voor deze functie een vereiste, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfseconomie/accountancy. Daarnaast beschik je over brede en diepgaande kennis van interne bedrijfsprocessen, verslaglegging, fiscaliteiten en relevante wet- en regelgeving. Ervaring in een soortgelijke functie is zeker een pre. Kennis van de corporatiesector is zonder meer handig, maar je ervaring kun je ook in een andere sector hebben opgedaan. Een frisse blik weten wij te waarderen.

Wij werken vanuit onze kantoren in Roermond en Heerlen, waar het werk ons op dat moment nodig heeft. Je bent dus flexibel wat je werkplek betreft.

De vacature is fulltime (36 uur per week) en geldt in eerste instantie voor een jaar. Maar onze intentie is om die daarna om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
De functie in ingeschaald in schaal J conform CAO Woondiensten.

Vragen?
Meer informatie is te vinden in de functieomschrijving. Heb je verder nog vragen over de functie? Dan kun je daarvoor terecht bij Hubert Reumkens (manager administratie & verslaglegging, via telefoonnummer 088 – 665 35 83). 

Solliciteren?
Voldoe jij aan onze verwachtingen en heb jij interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie, inclusief een actueel CV, uiterlijk 19 juli per mail naar Pascal Lemmens, manager HRM & Facilitair (p.lemmens@wonen-zuid.nl) . Vermeld in de onderwerpregel: “Sollicitatie senior medewerker begroting & verslaglegging”. 

De sollicitatiegesprekken vinden in week 33 (kennismaking) en week 34 (verdieping) plaats.
Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en gebruiken die alleen voor de werving in het kader van deze vacature. Na de invulling van de vacature vernietigen wij jouw sollicitatie, inclusief alle gegevens, behalve als jij expliciet hebt aangegeven dat wij jouw CV in portefeuille mogen houden. 

Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden. Delen via social media mag wel!
 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden