Hoe betaal je je huur?

Je kunt de maandelijkse huur op verschillende manieren aan ons betalen. Je kiest zelf welke manier het beste past bij jouw situatie. Heb je vragen over de betaalmogelijkheden of wil je graag met ons van gedachten wisselen hierover? Neem dan tussen 10.00-11:00 uur contact met ons op via telefoonnummer 088 66 53 655 of via [email protected]

Automatische incasso
Door ons te machtigen om elke maand je huurbedrag af te schrijven, hoef je nergens meer naar om te kijken. Er moet natuurlijk wel genoeg geld op je rekening staan. Kunnen we de huur niet afschrijven? Dan hoor je dat meteen van ons. Een automatische incasso is makkelijk op te zeggen. Wil je Wonen Zuid machtigen de huur automatisch van je rekening af te schrijven? Regel dit dan eenvoudig via ons klantportaal of vul het formulier huur betalen in.

AcceptEmail
AcceptEmail is simpel gezegd een factuur per e-mail. Je krijgt van ons de rekening om de huur te betalen per e-mail. Vanuit de e-mail kun je vervolgens rechtstreeks via je eigen bank in een beveiligde omgeving de rekening (huur) betalen. In dit filmpje kun je zien hoe betalen per AcceptEmail werkt. Wil je via AcceptEmail betalen? Vul dan het formulier huur betalen in. 

Internetbankieren
Het is heel makkelijk om de huur te betalen via internetbankieren. Je kunt dit iedere maand handmatig doen, maar je kunt ook een automatische betaling instellen. In dat laatste geval wordt de huur iedere maand op een vast moment automatisch overgemaakt. Ons IBAN nummer is NL85 INGB 0655613730. Je klantnummer kun je gebruiken als kenmerk. Verandert de huur die je moet betalen? Vergeet dan niet om het bedrag van je (automatische) betaling aan te passen.

Met je pinpas
Betalen met je pinpas is normaal gesproken mogelijk bij ons op kantoor in Roermond of Heerlen. In verband met de corona maatregelen is dit momenteel niet mogelijk. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Via de sociale dienst
Als je een uitkering krijgt via de sociale dienst is het in een aantal gemeenten mogelijk om hen te machtigen om je huur direct naar ons over te maken. Dan weet je zeker dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Neem eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct je huur betalen via het klantportaal?

Zo geregeld!

Kik hier om in te loggen