Huurverhoging 2022

Voor een groot deel van onze huurders verandert de huurprijs per 1 juli 2022.  Bekijk de video voor meer informatie of scroll naar beneden voor brochures en formulieren die je eventueel nodig hebt. 

Wij vinden het belangrijk om de huurprijzen van onze woningen betaalbaar te houden. Maar we willen onze woningen ook onderhouden, renoveren en energiezuiniger maken. Bovendien willen we  oude woningen vervangen door nieuwe. Maar al die investeringen worden elk jaar een beetje duurder. Daarom is het nodig om de huurprijzen te verhogen.

Meer weten?
Wij hebben een folder gemaakt met meer informatie hierover. Deze vind je onderaan deze pagina. In onze Vraag & Antwoord vind je de meest gestelde vragen over dit onderwerp.

Huurbevriezing of huurverlaging
In een aantal gevallen is het mogelijk dat je in aanmerking komt voor huurbevriezing of huurverlaging. In het processchema wordt in een aantal stappen uitgelegd of dit bij jou het geval is. Hieronder vind je een link naar dit schema. Daarnaast staan er ook links naar de formulieren die je nodig hebt om bezwaar te maken of een verzoek tot huurbevriezing of huurverlaging in te dienen. 

Folder Mijn huurprijs in 2022
Processchema huurbevriezing huurverlaging
Invulschema huurbevriezing huurverlaging
Verzoekformulier huurbevriezing huurverlaging
Bezwaarformulier 2022