Zonne panelen

Zonnepanelen, ze liggen op steeds meer daken. Dus waarom nog niet op jouw dak? Met zonnepanelen kun je zelf een deel van de stroom opwekken die je nodig hebt.  Dat doe je bovendien op een duurzame manier. Bij de productie van elektriciteit uit zonlicht komen namelijk geen broeikasgassen en andere schadelijke stoffen vrij. Dus goed voor het milieu. Bijkomend voordeel: de zon is gratis! Dus ook nog goed voor je beurs.

Je verdient aan de zon zonder zelf panelen te kopen
Daarvoor doen we je nu een mooi aanbod. Wonen Zuid legt zonnepanelen op je woning. Die hoef je dus niet te kopen. Dat doen wij voor je. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de installatie of het onderhoud van het systeem. Alles wordt voor je geregeld. 

En de opbrengst van de panelen: die delen we. De helft voor jou, de andere helft voor Wonen Zuid. 

Wil jij ook zonnepanelen op je huurwoning?
En wil je weten of jouw huurwoning geschikt is hiervoor? Dan kun je een aanvraag doen via zonnepanelen@wonen-zuid.nl. Als zonnepanelen op jouw woning kunnen worden geplaatst, krijg je een vrijblijvend maatwerkadvies.  

Advies en plaatsen door Gutami
We hebben voor het plaatsen van de zonnepanelen een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld: Gutami. Zij verzorgen het hele traject. Van het opmeten van het dak tot en met je persoonlijke maatwerkadvies. Bij akkoord volgt de daadwerkelijke installatie van de zonnepanelen.

Meer informatie vind je in de brochures hieronder
De brochure "Zonnepanelen op mijn dak" is speciaal voor zittende huurders. De andere brochure, "Zonnepanelen op mijn nieuwe woning" is specifiek voor nieuwe huurders. 

De meest gestelde vragen