Over Hulsberg

Hulsberg is een dorp in de landelijk gelegen gemeente Beekdaelen.
Het dorp ligt centraal in Zuid-limburg, op het kruispunt van een aantal rijkswegen. Je bent binnen 10 minuten in zowel Heerlen, Maastricht als Valkenburg. Dankzij de landelijke ligging en aanwezige faciliteiten is Hulsberg een mooie woonomgeving voor iedereen.

In Hulsberg is Wonen Zuid de enige aanbieder van sociale woningen. Het woningaanbod is groot en divers en de woningen zijn erg gewild. Hulsberg ligt in een vergrijzende gemeente. De vraag naar seniorenwoningen groeit daardoor. Ook de vraag naar eengezinswoningen is hier groter dan het aanbod.

Wonen Zuid investeert in de toekomst van Hulsberg. Met oog voor wonen, zorg en duurzaamheid door de aankoop van 30 seniorenwoningen. Ook door te investeren in energieneutrale eengezinswoningen. Door dit te doen waarborgen we de zorg en bijbehorend aanbod voor de inwoners van Hulsberg.

Wat is er te doen in Hulsberg? 

In de kern van het dorp - aan het Europaplein - vind je een aantal voorzieningen waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Verder zijn er een aantal restaurants en cafés in Hulsberg. 

Over huren bij Wonen Zuid 

Wonen Zuid is een woningcorporatie met ruim 14.000 woningen in Zuid- en Midden-Limburg. Zoek je een sociale, betaalbare huurwoning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag om jouw woonwensen te realiseren. Heb je interesse in een woning? Schrijf je dan gratis en eenvoudig in via Thuis in Limburg en reageer op ons woningaanbod.

Kaart