Huren in Leudal

De gemeente Leudal is een landelijk gelegen, groene gemeente in Limburg. Het Leudal ontleent zijn naam aan een natuurgebied dat is het ontstaan door de loop van het beekje de Leu. Dit natuurgebied ligt tussen de kernen Heythuysen, Roggel, Haelen, Nunhem en Neer. Dit zijn overigens slechts vijf van de in totaal zestien(!) dorpen die samen de gemeente Leudal vormen. 

Met zoveel verschillende dorpen verwacht je misschien dat er weinig sociale samenhang is. Het tegenovergestelde is echter waar: in Leudal heerst een sterke gemeenschapszin. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het netwerk van betrokken vrijwilligers, die daar ook erkenning voor krijgen.

Natuurlijk kun je Leudal zien als een natuurgebied waar je rust en ruimte vindt, maar vergis je niet: het is ook een levendige gemeente. De voorzieningen zijn er uitstekend en er wordt in culturele zin van alles georganiseerd. 

Waar kun je huren in Leudal?

Wonen Zuid biedt veel verschillende soorten woningen aan in Leudal. In de helft van de zestien verschillende kernen hebben wij woningaanbod (in: Buggenum, Haelen, Heibloem, Heythuysen, Horn, Neer,Nunhem en Roggel). Dat aanbod is gevarieerd, net als die kernen zelf. Zo verhuren we er verschillende eengezinswoningen (met tuin) en seniorenwoningen, maar investeren we ook volop in nieuwbouw.

Het is niet onbelangrijk om te vermelden dat door de centrale ligging de hele provincie, met steden als Maastricht en Roermond, goed te bereiken is. In het verlengde daarvan ben je vanzelfsprekend ook zo in Belgiƫ of Duitsland.

In de gemeente Leudal hebben we woningen in de plaatsen:

Nieuws uit Leudal

Geen nieuws beschikbaar.