Huren in Nederweert

Nederweert is een kleine plattelandsgemeente in Midden-Limburg, met dorpjes en gehuchten waar de mensen elkaar nog kennen. Het motto van gemeente Nederweert is dan ook "Samen groots samen doen".

Je woont betaalbaar en prettig in het groene buitengebied. Extra fijn is dat deze gemeente gunstig ligt ten opzichte van de A2. Je bent zo in Weert en Eindhoven. 

Wonen Zuid heeft in Nederweert slechts een handvol woningen in bezit, in het dorp Leveroy.

Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in Nederweert? 

Nederweert kent mooie bezienswaardigheden, waaronder het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof. Je beleeft hier hoe het leven in de Peel omstreeks 1900 was. Je bakt hier een brood of een vlaai in de ouderwetse bakkerij, je neemt een kijkje bij de imker en kinderen kunnen ervaren hoe vroeger de was werd gedaan op een wasbordje. 

In het uitgestrekte buitengebied van Nederweert zijn naast een aantal buurtschappen en gehuchten ook drie grote natuurgebieden te vinden: het Nationaal Park De Groote Peel, het Weerterbos en het vennengebied Sarsven en De Banen. Zo is er in de directe omgeving altijd een plek om te wandelen, fietsen of te mountainbiken.

Welke dorpen zijn er in Nederweert? 

Dit zijn de dorpen in Nederweert. 

  • Nederweert
  • Ospel
  • Ospeldijk
  • Nederweert-Eind
  • Leveroy 

In Leveroy bezit Wonen Zuid een aantal woningen.

In de gemeente Nederweert hebben we woningen in de plaatsen:

Nieuws uit Nederweert

Geen nieuws beschikbaar.