Over Nunhem

Nunhem is een kerkdorp in de provincie Limburg en maakt deel uit van de gemeente Leudal. Het gastvrije dorpje wordt omgeven door het prachtige Leudalgebied en door de rivier de Maas. Het is een fijne en mooie omgeving om te wonen.

In Nunhem is een actieve dorpsraad die zorgt voor het wel en wee van het dorpje en haar inwoners. Dit heeft er mogelijk aan bijgedragen dat Nunhem in het verleden al eens 174 andere Limburgse dorpjes heeft verslagen: Nunhem werd uitgeroepen tot het leukste dorp van Limburg.

Wat is er te doen in Nunhem? 

Er zijn in het centrum van Nunhem niet heel veel voorzieningen. In het nabijgelegen dorp Haelen vind je deze winkels en voorzieningen wel. Overigens zijn in Nunhem enkele café's waar je mensen kunt ontmoeten en waar je kunt genieten van een drankje.

In Nunhem vind je de monumentale Sint Servatiuskerk, die een bezoek meer dan waard is. Verder ligt in het dorp Kasteel Huis Nunhem en zijn er verschillende windmolens te vinden.

Over huren bij Wonen Zuid

Wonen Zuid is een woningcorporatie met ruim 14.000 woningen in Zuid- en Midden-Limburg. Zoek je een sociale, betaalbare huurwoning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag om jouw woonwensen te realiseren. Heb je interesse in een woning? Schrijf je dan gratis en eenvoudig in via Thuis in Limburg en reageer op ons woningaanbod.

Kaart