Over Maasbracht

Maasbracht is de grootste kern van de gemeente Maasgouw en is vooral bekend door de scheepvaart. Wat Maasbracht bijzonder maakt is de haven, zowel voor de binnenvaart als voor de pleziervaart. Het is de grootste binnenhaven van Nederland, en de op één na grootste van Europa. 

Hier woon je in het Maasplassengebied, het grootste watersportgebied van Nederland. Er zijn veel winkels en voorzieningen in de dorpskern. Bovendien is het heerlijk vertoeven aan de boulevard aan de Maas.

Wil je wel eens ergens anders heen? Maasbracht ligt vlakbij de A2 en A73, dus je bent binnen een mum van tijd in Roermond, Sittard, Eindhoven of Maastricht. 

Wat is er te doen in Maasbracht? 

Maasbracht heeft veel handige voorzieningen zoals diverse supermarkten, een parfumerie, drogisterij, verschillende bakkers, een bloemenzaak en diverse restaurants waaronder sterrenrestaurant Da Vinci. Er is een school en een buurthuis (de Spil). Dus een fijne plek om te wonen, met genoeg te doen voor iedereen!

Over huren bij Wonen Zuid 

Wonen Zuid is een woningcorporatie met ruim 14.000 woningen in Zuid- en Midden-Limburg. Zoek je een sociale, betaalbare huurwoning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag om jouw woonwensen te realiseren. Heb je interesse in een woning? Schrijf je dan gratis en eenvoudig in via Thuis in Limburg en reageer op ons woningaanbod.

Kaart