07 juni 2024leestijd: 2 min

Denk en doe mee voor Tegelarijeveld Roermond

 

Zien we je tijdens de Nationale Straatspeeldag? 

Ten oosten van Roermond ligt de gezellige buurt Tegelarijeveld. De komende jaren gaan we de wijk ontwikkelen. Tijdens de Nationale Straatspeeldag zijn wij, samen met de gemeente Roermond en collega-corporatie Nester, aanwezig, om te luisteren naar jouw ideeën voor onze leuke stadswijk.  

Klaar voor de Toekomst 

Tegelarijeveld ligt dicht bij het centrum van Roermond en biedt een gevarieerd aanbod aan woningen, van klassiek tot modern. Maar de wijk moet opgeknapt worden, de woningen voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. De komende jaren investeren we dan ook flink om het wonen fijn, comfortabel en betaalbaar te houden. Om te bepalen wat er moet gebeuren moeten we eerst een uitgetekend plan hebben. Daar zijn we nu mee bezig. Veel opties liggen nog open en we horen graag jouw mening over onderwerpen zoals groenvoorzieningen, speelruimtes, duurzaamheid, parkeren en mobiliteit. Samen willen we een wijk creëren waar we trots op kunnen zijn, een wijk waar zowel huidige als toekomstige bewoners enthousiast over zijn. 

Samen bouwen aan Tegelarijeveld 

Lijkt het jou interessant en leuk om mee te denken en te praten over onderwerpen zoals ontmoetingsplekken, speelruimte, duurzaamheid, groen, veiligheid en mobiliteit in de wijk? Dan zien je heel graag op de Nationale Straatspeeldag op woensdag 12 juni. We vertellen je dan hoe je mee kunt doen.  

En er is nog meer.  

Deze middag gaan we ook aan de slag met hét kunstwerk van de wijk en dit maken we graag samen met jou. Kinderen kunnen hun creativiteit ter plekke de vrije loop laten door mee te werken aan dit kunstwerk. Na afloop krijg je hier een exemplaar van thuis gestuurd.  

PS.... Hier is ook nog een toffe winactie aan verbonden.  

 

Praktische Informatie 

Waar? Schout Kellenerstraat, Roermond 

Wanneer? Tijdens de Nationale Straatspeeldag op 12 juni 

Hoelaat? Van 13:30 tot 16:30 uur 

 

Graag tot ziens! 

Wonen Zuid