06 april 2021leestijd: 2 min

Voor onze huurders: webinar Energie besparen

 

Exclusief voor onze huurders - webinar Energie Besparen

Het afgelopen jaar zijn we allemaal veel meer thuis geweest dan normaal. Merk jij dat ook aan je energierekening? Vaker koffie of thee zetten, je hebt minder reistijd, dus net even wat langer onder de douche? De verwarming eerder aan dan anders of de hele dag? Veel eerder het licht aan op donkere dagen omdat je thuis bent? Dat hoeft niet zorgelijk te zijn, maar al die kleine extra’s zorgen wel voor oplopende woonlasten.  

Samen aan de slag

Weet je dat je oplopende kosten kunt beperken? Vaak al door hele kleine aanpassingen te doen. Wij willen je graag laten zien hoe ook jij energie en kosten kunt besparen. Onze energiecoach Mathy Jacobs is een absolute expert op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. En hij wil graag zijn kennis met jou delen en samen met jou aan de slag.

Exclusief voor jou

Daarom organiseert Mathy Jacobs op donderdagavond 29 april een exclusief webinar voor jou,  als huurder van Wonen Zuid. Hij laat je graag zien hoe ook jij energie kunt besparen.

Meld je aan

Kijk en doe mee tijdens ons live webinar. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook goed voor het milieu. We zien je graag op donderdag 29 april. Het webinar duurt een uurtje. Van 19.30 – 20.30 uur. We hebben online plek voor 50 deelnemers. Meld je dus snel aan via dit inschrijfformulier: https://forms.gle/YXtcQ6Sd9BizxAfz9

Tot slot

Wil je graag meedoen, maar komt de datum niet uit? Of ben je te laat met aanmelden? Niet getreurd. Bij grote belangstelling zullen we een tweede sessie organiseren. 

Kijk ook eens op de Facebookpagina van onze Energiecoach Mathy Jacobs: https://www.facebook.com/energiecoachwonenzuid/. Hier vind je al veel tips en andere leuke weetjes.