De persoonlijke gesprekken maken mijn werk zin- en waardevol

Testimonial

Het fijne aan Wonen Zuid vind ik mijn leuke collega’s. Voor mij maakt dat het werken hier extra speciaal: werken in een professioneel én gezellig team, met behulpzame collega’s. Zo lachen we onderling ook erg veel. Zonder deze collega’s zou mijn werk een stuk minder leuk zijn. Dat geldt overigens niet alleen voor mijn directe team: ook daarbuiten zijn de contacten en de samenwerking heel prettig. 

Deze onderlinge betrokkenheid zie je overigens ook terug als er iets georganiseerd wordt, of als er iets te vieren valt buiten het werk om. Als er iemand gaat trouwen, dan maken we bijvoorbeeld met z’n allen een filmpje voor op de bruiloft. Het is leuk om dit met z’n allen te maken en op deze manier samen bezig te zijn. 

Mijn werk bestaat voornamelijk uit het adviseren van zowel medewerkers als het management en de directie. Ik help medewerkers met zaken als salaris, vakantiedagen, pensioenregelingen en zo. Daarbij vind ik het interessant om echt helemaal ín een vraagstuk te duiken, zaken uit te zoeken en net zo lang te puzzelen tot het klopt. Ook de persoonlijke gesprekken met collega’s maken mijn werk zin- én waardevol. Iets voor iemand doen en zo echt iets voor die persoon kunnen betekenen, dat vind ik het mooie aan mijn werk. Een woningcorporatie heeft natuurlijk een sociale functie in de maatschappij, dat is duidelijk. Maar ik vind het zeker zo fijn, dat dat sociale bij Wonen Zuid ook naar binnen gericht is, in hoe we met onze medewerkers omgaan. 

Jennifer Broeks – adviseur HRM