Week van de Duurzaamheid: onze energiecoach

Publicatiedatum: 10-10-2018

Wij vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan energiebesparing en duurzaamheid. Daarom investeren wij de komende jaren € 45 miljoen extra hierin. Dit bedrag komt nog bovenop de al geplande investeringen in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.  Duurzaamheid zien wij vooral als middel om de woonlasten voor onze huurders betaalbaar te houden. 10 oktober is de Dag van de Duurzaamheid. Daarom besteden wij deze week iedere dag aandacht aan dit thema. Vandaag: onze energiecoach. 

Schrikt u ook weer van de energierekening of wilt u een steentje bijdragen aan een beter milieu? Bent u nieuwsgierig naar hoe u zuiniger met energie kunt omgaan of duurzamer kunt leven? Of krijgt u graag tips over een gezond en comfortabel klimaat in uw woning? Onze energiecoach Mathy Jacobs kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden. 

“Ik ga aan de slag om onze huurders te informeren, te ondersteunen en te adviseren over allerlei zaken die te maken hebben met energiegebruik, duurzaamheid en de mogelijkheden tot besparing. Dit doe ik bijvoorbeeld nadat een nieuwe huurder de sleutel heeft gekregen van zijn nieuwe woning. Ook u als huurder kunt een afspraak maken voor een adviesgesprek bij u thuis. We kijken dan samen wat er mogelijk is om op een eenvoudige manier toch duurzamer te kunnen wonen en energie te besparen.”

Nieuwsgierig? Volg Mathy dan op Facebook!

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden