Wensen waarmaken met "Onze Buurt"

Publicatiedatum: 16-05-2019

Fijn wonen in onze buurten en wijken, daar maken we ons sterk voor. We proberen hier op allerlei manieren iets aan te doen. Niet alleen door goede woningen te bieden, maar bijvoorbeeld ook door het ondersteunen van initiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid. Daarom hebben wij ons aangesloten bij Vereniging Ons Limburg. Een van de initiatieven van deze vereniging is ‘Onze Buurt’.

Onze Buurt helpt wensen voor wijken of buurten te realiseren
Buurtbewoners, wijkcomités of bewonersgroepen kunnen hun wens voor hun wijk kenbaar maken bij Onze Buurt. Een keer per jaar komt een jury bij elkaar en kiest uit alle inzendingen de zes beste projecten. Deze projecten worden dan beloond met een geldprijs om de wensen uit te laten komen.

Helpt u mee het verschil te maken voor uw wijk?
Wij roepen u op uw wensen of ideeën voor de wijk op papier te zetten en vóór 24 augustus te sturen naar www.onzebuurt.eu. En wie weet, misschien is uw idee wel het winnende idee!

Sinds 2012 hebben ruim 30 buurten in Limburg een prijs gekregen
De prijzen variëren van € 45.000 voor de hoofdprijs tot € 3.000 voor de troostprijzen. Daar kunnen heel wat wensen voor de wijk mee worden gerealiseerd. 
Wij wensen u veel succes!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden