Wonen Zuid sluit zich volledig aan bij Thuis in Limburg (TiL)

Publicatiedatum: 06-05-2019

Wij willen mensen die op zoek zijn naar een woning zo goed en zo snel mogelijk helpen. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken verhuren wij met ingang van 4 juni al onze woningen via www.thuisinlimburg.nl. Onze woningen in de regio Parkstad Heuvelland verhuurden wij al via TiL. 

Eén systeem voor al onze woningzoekenden
In Midden-Limburg hebben we een ‘eigen’ woonruimteverdelingssysteem op onze website. In Parkstad Heuvelland verhuren we onze woningen via Thuis in Limburg. Voor onze woningzoekenden is dit onderscheid niet klantvriendelijk. Ze hebben namelijk te maken met verschillende kanalen, inschrijvingen, spelregels en werkwijzen. Daarom kiezen we met ingang van 4 juni voor één systeem voor al onze woningzoekenden: Thuis in Limburg (TiL). Thuis in Limburg is een initiatief van verschillende woningcorporaties in Limburg. 

Wat betekent dit voor onze woningzoekenden?
Voor onze actief woningzoekenden betekent dit dat zij vanaf 4 juni op één plek kunnen reageren op het woningaanbod in heel Limburg. Natuurlijk houden zij gewoon hun inschrijftijd en blijft Wonen Zuid hun aanspreekpunt. Het enige dat voor hen verandert, is dat onze woningen vanaf 4 juni geadverteerd worden op www.thuisinlimburg.nl. 

Woningzoekenden hoeven nu nog niets te doen 
Wij zorgen ervoor dat de huidige inschrijvingen van woningzoekenden bij Wonen Zuid overgezet worden naar Thuis in Limburg. Op het moment dat dit gebeurt ontvangen onze woningzoekenden persoonlijk bericht van ons hierover.

Nieuwe woningzoekenden schrijven zich in bij TiL 
Wij raden nieuwe woningzoekenden aan om zich direct op www.thuisinlimburg.nl in te schrijven. Zo hoeven ze straks niet over te stappen. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie
In de rubriek Klantenservice staat een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden over dit onderwerp. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van het serviceteam. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 088 - 66 53 653.
 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden