Zonnepanelen op eengezinswoningen

Publicatiedatum: 21-04-2020

 

Ongeveer 3.800 eengezinswoningen van Wonen Zuid zijn geschikt voor zonnepanelen. Op het moment dat er een eengezinswoning vrijkomt wordt deze standaard voorzien van 6 zonnepanelen van elk 315 Wattpiek en met micro-omvormers.

In de meest ideale situatie – ligging op het zuiden en plaatsing van de panelen onder een hoek van 30 graden – leveren de panelen maximaal per maand €33,67 aan opbrengst op. De helft van deze opbrengst is voor de huurder, de andere helft betaalt de huurder in de vorm van €16,83 aan servicekosten aan Wonen Zuid. Dit is een vergoeding voor het plaatsen van en onderhoud aan de panelen. 

Huurt u nu al een eengezinswoning van Wonen Zuid en wilt u weten of het mogelijk is om uw woning te voorzien van zonnepanelen? Vraag dan een vrijblijvend maatwerkadvies aan via https://happerp.com/customer-portal/registration/wonen-zuid/mutatiewoningen/preview

Door het plaatsen van zonnepanelen leveren we de komende jaren een belangrijke bijdrage aan beperking van de woonlasten, de CO2-reductie en een beter milieu.
 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden